Wat maakt ons uniek?

Wat maakt ons uniek?

Unieke combinatie voetballers en keepers

Door een gecombineerde voetbal- en keepersacademie geeft dit ook de mogelijkheid om in de trainingen bepaalde wedstrijdsituaties te gaan trainen. In de afsluitende oefenvormen van de training kunnen we met deze combinatie de getrainde oefenstof vertalen naar gerichte wedstrijdvormen. Door in de trainingen ook ‘wedstrijdecht’ te trainen, zal de kans groter zijn dat het geleerde in de wedstrijden ook wordt toegepast.

INNOVATIEVE TRAININGSMETHODES

De basisvaardigheden zullen voorop staan tijdens trainingen. Maar de trainingen moeten voor iedere deelnemer uitdagend zijn! Dit doen we o.a. door innovatieve trainingsmaterialen, zoals video opnames en het gebruik van smartgoals toe te passen tijdens de trainingen.

Daarnaast volgen we ook de ontwikkelingen binnen het moderne voetbal en zullen we een groot aantal populaire spelprincipes toepassen tijdens in de trainingen.

Smartgoals de meest interactieve trainingsmethode

Optimale talentontwikkeling

Door in kleine groepen én de groepen in te delen op niveau kunnen we iedereen voldoende aandacht en genoeg uitdaging bieden. Zo streven wij naar maximale talentenontwikkeling voor iedere deelnemende voetballer en keeper.

GEEN VERPLICHTING TOT KLEDINGPAKKET

Bij de Voetbalacademie is het niet verplicht om het kledingpakket af te nemen. Deze keuze laten we aan de deelnemer. Bekijk hier onze kledinglijn!

Voetbalacademie Joure

Jouw opleiding voor voetballer én keeper!

Heb je een vraag?

Stuur een mailtje naar info@vajoure.nl of stel je vraag via ons contactformulier
Inschrijven