Super academy league

De Voetbalacademie Joure één van de deelnemers aan de Super Academy League!

Dit is een nieuwe voetbalcompetitie voor voetbalacademies in Noord Nederland. Dit is iniatief is ontwikkeld om spelers nog sneller en beter (onder hogere weerstand) te laten ontwikkelen. De competitie wordt gespeeld in toernooi-vormen op één locatie waar alle academies elkaar treffen.

Iedere speelronde wordt als een EVENT georganiseerd om een prachtige beleving voor de spelers en bezoekers te creëren, denk dan bijvoorbeeld aan een DJ rondom de wedstrijden zoals ook bij het basketbal het geval is, opkomst van teams en het uitreiken van de team of individuele trofeeën.

5 ACADEMIES, TOP TALENTEN UIT 4 PROVINCIES
De vijf academies brengen talenten van tientallen verschillende clubs uit Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel bijeen om zich te meten met de besten.

DE SAL COMPETITIE, 5 speelrondes, vele winnaars!
Na iedere speelronde zullen de dagwinnaars gehuldigd worden. De doelpuntenmakers, de assistkoning en de keepers met de meeste cleansheets zullen aan het einde van het seizoen in het zonnetje worden gezet. Nieuw is dat iedere wedstrijddag de spelers zich kunnen selecteren voor het SAL (U10/U11/U12) team van de speelronde. Aan het einde van het seizoen is er een TEAM VAN HET JAAR, en deze spelers/speelsters mogen zich dan nog opmaken voor een extra wedstrijd op het aller hoogste niveau. Alle tussenstanden en team/speler statistieken worden op de website van de super academy league zichtbaar gemaakt: www.superacademyleague.nl

Inschrijven