Nieuws

Nieuws

Voetbalacademie Joure start tweede locatie in Bolsward 

De Voetbalacademie Joure (in samenwerking met SC Heerenveen) start vanaf maart 2023 een tweede locatie in Bolsward. Vanaf 10 maart zullen er op het kunstgrasveld van SC Bolsward op de vrijdagmiddag een tiental trainingen worden verzorgd voor voetballers en keepers. Op de zondagmorgen blijft VAJoure in Joure uiteraard ook hun inmiddels in de verre omtrek bekende trainingen verzorgen. 

“Wij constateren dat onze deelnemers niet alleen meer uit Zuidwest Friesland komen, maar inmiddels uit bijna de gehele provincie. Daarom zijn we erg content met de locatie van SC Bolsward. Ten eerste om de centrale ligging, maar ook om het feit dat SC Bolsward beschikt over uitstekende trainingsfaciliteiten en een goed kunstgrasveld” aldus de oprichters Dick Schuurman en Jan Arjen Kooi. 

Na één gesprek met o.a. Gerrit Teernstra (voetbalzaken SC Bolsward) en Astrid Jorna (voorzitter SC Bolsward) waren beide partijen overtuigd van de win-win situatie. “Ik heb met eigen ogen een training in Joure bijgewoond en zie dat dit een hele goede aanvulling is voor de jeugd naast de eigen training die zij bij SC Bolsward krijgen” aldus Gerrit Teernstra.

De trainingen van de Voetbalacademie zijn een aanvulling op de trainingen die binnen de eigen vereniging worden gegeven. De nadruk ligt op individuele ontwikkeling, waarbij gebruik wordt gemaakt van de modernste trainingsmethodieken en materialen om de voetballers en keepers maximaal te ontwikkelen. 

We hebben een gevarieerd trainingsaanbod voor jongens en meisjes. Er wordt in kleine groepjes (ingedeeld op niveau) getraind met gedreven trainers, innovatieve trainingsmaterialen- en methodieken. Het grote verschil tussen en andere voetbalscholen is dat wij voetballers en keepers ook gecombineerd kunnen laten trainen. Hierdoor zullen ook verschillende wedstrijdelementen in de trainingen naar voren komen.

Tevens is de Voetbalacademie Joure Preferred partner van SC Heerenveen. Met dit partnership kunnen we een duurzame bijdrage leveren aan de ontwikkeling van ieder individueel voetbal- en keeperstalent.  Door gebruik te maken van de expertise van SC Heerenveen, kunnen we de invulling en kwaliteit van de trainingen waarborgen op het gewenste niveau voor iedere deelnemer. 

Wij kijken uit naar de start van de eerste trainingen in Bolsward. Kijk voor meer informatie ook op website. Voor voetballers: www.vajoure.nl en voor keepers: www.kajoure.nl 

Grote deelname aan 4 vs 4 toernooi

Op maandag 18 oktober heeft de VA Joure samen met SC Joure een 4 tegen 4 toernooi georganiseerd. Op de velden van SC Joure hebben bijna 150 voetballers een 4 tegen 4 toernooi afgewerkt.

Dat dit een groot succes is geweest bleek wel uit de deelname van kinderen van andere clubs. Zo deden er o.a. spelers van DWP, Wolvega, De Blesse, Irnsum, Waterpoort Boys, RVLC en Donkerbroek mee. We kunnen terugkijken op een perfect verlopen dag!.

RINAT-VA Joure keepersdag enorm succes

19 oktober 2021

Op dinsdag 19 oktober vond de eerste RINAT-VA Joure keepersdag plaats op de velden van SC Joure. Meer dan 40 enthousiaste keepers van verschillende clubs hadden zich opgegeven om deze dag bij te wonen. Het is zeker noemenswaardig dat er zowel jongens als meisjes in de leeftijd tussen de 6 tot 13 jaar meededen aan deze dag. De organisatie van deze dag was in handen van de Voetbalacademie Joure.

De één stond er om profkeeper te willen worden, de ander vond het gewoon leuk om eens keeperstraining te krijgen. In kleine groepjes werd er de gehele dag getraind en werd er deelgenomen aan de verschillende spelelementen. Dit allemaal onder begeleiding van verschillende keeperstrainers die verbonden zijn aan de Voetbalacademie Joure.

Daarnaast was er vanuit Rinat keepershandschoenen een shop aanwezig, waar de deelnemers werden ingelicht over de verschillende keepersmaterialen.

Aan het einde van de dag werden de verschillende prijzen uitgereikt en kregen alle deelnemers een goodiebag mee naar huis, welke was aangeboden door de sponsoren van deze keepersdag.

DE PRIJSWINNAARS VAN DE INSCHRIJFACTIE ZIJN BEKEND

2 februari 2021

De winnaars van de keeperhanschoenen zijn:

Thijs Tjalma                      RKVV Bakhuizen

Wessel Mantel                 SC Joure

 

De winnaars van de minisoccerbal zijn:

Niels Dijkstra VV De Blesse

Tijm van Rooij Oldeboarn

Amy Minnesma SC Joure

Oprichting Voetbalacademie Joure

19 december 2020

Op 1 januari a.s. is de oprichting van de Voetbalacademie Joure een feit.

 

In de totstandkoming van de Voetbalacademie Joure zijn al een aantal belangrijke stappen gezet. 

Ten eerste zijn we zeer verheugd met het samenwerkingsverband dat we met SC Joure zijn overeengekomen.

Zo hebben we de zekerheid dat we gebruik kunnen maken van een prima accommodatie en uitstekende trainingsfaciliteiten.

 

Daarnaast hebben we in het jonge en dynamische marketingbedrijf MarketingMove de juiste partner gevonden voor de realisatie en het onderhoud van onze website en social media kanalen.

Voetbalacademie Joure

Jouw opleiding voor voetballer én keeper!

Heb je een vraag?

Stuur een mailtje naar info@vajoure.nl of stel je vraag via ons contactformulier
Inschrijven