Het Team

Het Team

Dick Schuurman

Voetbal

Dick heeft jarenlang op het hoogste amateurniveau gevoetbald. Hij is in het bezit van het hoogste amateur diploma; Uefa A. Dick is super gedreven en kan door zijn enthousiaste manier van coachen spelers snel beter maken.

Jan Arjen Kooi

Keepen

Jan Arjen is al jarenlang keeperstrainer voor zowel senioren als bij de jeugdkeepers en is in het bezit van de diploma’s KNVB Goal Keeper Coach UEFA B &C.  Het doel van zijn trainingen is om de keepers in een vertrouwde en een plezierige omgeving te laten trainen. Een ieder kan zich daardoor op zijn of haar eigen niveau verder ontwikkelen.

Jesse Vermaning

Voetbal

Jesse voetbalt bij PEC Zwolle O21 en volgt de opleiding sport en bewegen op het Landstede in Zwolle en geeft van uit zijn opleiding ook training bij PEC Zwolle O13. Jesse is super technisch en kan jou alle trucjes leren!

Stefan Kooi

Keepen

Stefan keept bij SC Joure in de jo-17.  Naast dat hij zelf bij SC Joure speelt, geeft hij ook training aan verschillende jeugdkeepers. En hij vindt het leuk om de keepers beter te maken tijdens de trainingen.

Martijn Zwaga

Voetbal

Martijn is gymleraar op het Plein Joure en het is zijn passie om jongeren iets aan te leren en te begeleiden. Voorop staat het plezier wat jongeren aan het spelletje beleven en met zijn positieve enthousiasme probeert hij dit te versterken. Al vele jaren verzorgt hij trainingen bij SC Joure en heeft zelf in de glorietijd van SC Joure gevoetbald in zondag 1.

Stefan Boersma

Keepen

Stefan is keeper bij SC Joure én speelt in het oranje bij de KNVB in het nationale CP team. Ik geef al vele jaren training waarbij ik mijn eigen ervaringen graag doorgeef aan de volgende generatie.

William Vermaning

Voetbal

William speelt bij de ZM1 van SC Joure. Hij is al meerdere jaren betrokken als jeugdtrainer bij SC Joure. Op dit moment traint hij de JO12-1 en volgend seizoen gaat hij de JO13-1 trainen. William is in het bezit van een UEFA C diploma en heeft de ambitie om over enkele jaren UEFA B te halen.

Mart Haven

Voetbal

 Mart is16 jaar en woont in Joure. Hij heeft gevoetbald bij SC Joure en voetbalt momenteel bij SC Cambuur JO-16. Hij beleeft veel plezier aan het voetbal en wil dit graag overbrengen aan de spelers bij de Voetbalacademie.

Johannes Agricola

Voetbal

Johannes is 25 jaar en speelt in ZM1 van SC Joure. De afgelopen jaren heeft hij altijd met veel plezier training gegeven aan de jeugd van SC Joure. Plezier en ontwikkeling gaan volgens Johannes altijd hand in hand, en dit hoopt hij tijdens de trainingen dan ook door te kunnen geven.

Maik Stuiver

Keeper

Maik is 18 Jaar en is keeper bij SC Cambuur onder 18. Hij is een aantal jaren als  keepertrainer bij Sc Joure actief geweest, wat hij met veel plezier heeft gedaan. Hij hoopt met zijn ervaring als keeper de keepers bij de Voetbalacademie zoveel mogelijk dingen bij te leren.

Voetbalacademie Joure

Jouw opleiding voor voetballer én keeper!

Heb je een vraag?

Stuur een mailtje naar info@vajoure.nl of stel je vraag via ons contactformulier
Inschrijven