In the spOtLight

Deze week is het genoegen aan รฉรฉn van onze voetbaltrainers: MART HAVEN

๐™’๐™–๐™–๐™งย ๐™ซ๐™ค๐™š๐™ฉ๐™—๐™–๐™กย ๐™Ÿ๐™šย ๐™ข๐™ค๐™ข๐™š๐™ฃ๐™ฉ๐™š๐™š๐™กย ๐™š๐™ฃย ๐™—๐™ž๐™Ÿย ๐™ฌ๐™š๐™ก๐™ ๐™šย ๐™˜๐™ก๐™ช๐™—๐™จย ๐™๐™š๐™—ย ๐™Ÿ๐™šย ๐™ฃ๐™ค๐™œย ๐™ข๐™š๐™š๐™งย ๐™œ๐™š๐™ซ๐™ค๐™š๐™ฉ๐™—๐™–๐™ก๐™™?

Ik voetbal nu bij Cambuur en heb tot mijn 11e bij Joure gevoetbald.

๐™‹๐™ค๐™จ๐™ž๐™ฉ๐™ž๐™šย ๐™ž๐™ฃย ๐™๐™š๐™ฉย ๐™ซ๐™š๐™ก๐™™?ย ๐™€๐™ฃย ๐™ž๐™จย ๐™™๐™ž๐™ฉย ๐™ค๐™ค๐™ ย ๐™Ÿ๐™šย ๐™›๐™–๐™ซ๐™ค๐™ง๐™ž๐™š๐™ฉ๐™šย ๐™ฅ๐™ค๐™จ๐™ž๐™ฉ๐™ž๐™š?

Ik ben een centrale verdediger en dat is ook mijn favoriete positie.

๐™‡๐™ž๐™ฃ๐™ ๐™จ-๐™ค๐™›ย ๐™ง๐™š๐™˜๐™๐™ฉ๐™จ๐™—๐™š๐™ฃ๐™ž๐™œ?ย 

Ik ben een linkspoot.

๐™’๐™ž๐™šย ๐™ž๐™จย ๐™Ÿ๐™šย ๐™œ๐™ง๐™ค๐™ฉ๐™šย ๐™ซ๐™ค๐™ค๐™ง๐™—๐™š๐™š๐™ก๐™™?ย 

Mijn grote voorbeeld is Virgil van Dijk omdat hij ook een centrale verdediger is.

๐™’๐™–๐™ฉย ๐™ž๐™จย ๐™๐™š๐™ฉย ๐™ข๐™ค๐™ค๐™ž๐™จ๐™ฉ๐™šย ๐™จ๐™ฉ๐™–๐™™๐™ž๐™ค๐™ฃย ๐™ฌ๐™–๐™–๐™งย ๐™Ÿ๐™šย ๐™ž๐™ฃย ๐™œ๐™š๐™ซ๐™ค๐™š๐™ฉ๐™—๐™–๐™ก๐™™ย ๐™๐™š๐™—๐™ฉ?

Het stadion van PEC Zwolle. Het mooiste veld waar ik ooit op heb gespeeld was tijdens onze reis naar Engeland op het complex van Brighton & Hove Albion.

๐™ƒ๐™ค๐™š๐™ซ๐™–๐™–๐™ ย ๐™ฉ๐™ง๐™–๐™ž๐™ฃย ๐™Ÿ๐™šย ๐™ž๐™ฃย ๐™™๐™šย ๐™ฌ๐™š๐™š๐™ ?ย ๐™„๐™จย ๐™™๐™ž๐™ฉย ๐™ฃ๐™–๐™–๐™จ๐™ฉย ๐™ซ๐™ค๐™š๐™ฉ๐™—๐™–๐™ก๐™ฉ๐™ง๐™–๐™ž๐™ฃ๐™ž๐™ฃ๐™œย ๐™ค๐™ค๐™ ย ๐™ฃ๐™ค๐™œย ๐™–๐™ฃ๐™™๐™š๐™ง๐™šย ๐™ฉ๐™ง๐™–๐™ž๐™ฃ๐™ž๐™ฃ๐™œ?

Ik train vier keer per week en ik ga naar de sportschool ook doe ik nog techniektraining voor mezelf.

๐™’๐™–๐™ฉย ๐™ž๐™จย ๐™Ÿ๐™šย ๐™ซ๐™ค๐™š๐™ฉ๐™—๐™–๐™ก๐™™๐™ง๐™ค๐™ค๐™ข?

De Champions League winnen met een grote club.

๐™’๐™–๐™ฉย ๐™ข๐™ค๐™š๐™ฉย ๐™Ÿ๐™šย ๐™š๐™งย ๐™–๐™ก๐™ก๐™š๐™ข๐™–๐™–๐™กย ๐™ซ๐™ค๐™ค๐™งย ๐™ค๐™ซ๐™š๐™งย ๐™๐™š๐™—๐™—๐™š๐™ฃย ๐™ค๐™ขย ๐™™๐™šย ๐™™๐™ง๐™ค๐™ค๐™ขย ๐™ฌ๐™–๐™–๐™งย ๐™ฉ๐™šย ๐™ข๐™–๐™ ๐™š๐™ฃ?

Elke training alles geven maar het belangrijkste zijn de extra trainingen die je voor jezelf doet.

๐™’๐™–๐™–๐™ง๐™ค๐™ขย ๐™ž๐™จย ๐™๐™š๐™ฉย ๐™ก๐™š๐™ช๐™ ย ๐™ค๐™ขย ๐™ฉ๐™ง๐™–๐™ž๐™ฃ๐™ž๐™ฃ๐™œย ๐™ฉ๐™šย ๐™œ๐™š๐™ซ๐™š๐™ฃย ๐™—๐™ž๐™Ÿย ๐™™๐™šย ๐™‘๐™ค๐™š๐™ฉ๐™—๐™–๐™ก๐™–๐™˜๐™–๐™™๐™š๐™ข๐™ž๐™š?

Ik vind het leuk om kinderen echt wat te leren en om te zien dat ze in de loop der tijd ook echt beter worden.ย 

๐™’๐™–๐™–๐™ง๐™ค๐™ขย ๐™ฏ๐™ค๐™ชย ๐™Ÿ๐™šย ๐™–๐™ฃ๐™™๐™š๐™ง๐™š๐™ฃย ๐™ ๐™ž๐™ฃ๐™™๐™š๐™ง๐™š๐™ฃย ๐™ฌ๐™ž๐™ก๐™ก๐™š๐™ฃย ๐™–๐™™๐™ซ๐™ž๐™จ๐™š๐™ง๐™š๐™ฃย ๐™ค๐™ขย ๐™–๐™–๐™ฃย ๐™™๐™šย ๐™ฉ๐™ง๐™–๐™ž๐™ฃ๐™ž๐™ฃ๐™œ๐™š๐™ฃย ๐™ซ๐™–๐™ฃย ๐™™๐™šย ๐™ซ๐™ค๐™š๐™ฉ๐™—๐™–๐™ก๐™–๐™˜๐™–๐™™๐™š๐™ข๐™ž๐™šย ๐™™๐™š๐™š๐™กย ๐™ฉ๐™š๐™ฃ๐™š๐™ข๐™š๐™ฃ?

Omdat het super leuke trainingen zijn, we trainen techniek met smartgoals en we doen partijtjes. Hierdoor wordt je een betere voetballer en het is ook nog eens heel leuk.

๐™’๐™–๐™ฉย ๐™ฌ๐™ž๐™กย ๐™Ÿ๐™šย ๐™™๐™šย ๐™™๐™š๐™š๐™ก๐™ฃ๐™š๐™ข๐™š๐™ง๐™จย ๐™–๐™ก๐™จย ๐™ฉ๐™ž๐™ฅย ๐™ข๐™š๐™š๐™œ๐™š๐™ซ๐™š๐™ฃ,ย ๐™ค๐™ขย ๐™ฃ๐™ค๐™œย ๐™—๐™š๐™ฉ๐™š๐™งย ๐™ฉ๐™šย ๐™ฌ๐™ค๐™ง๐™™๐™š๐™ฃ?

De extra oefeningen die je meekrijgt, thuis ook echt te oefenen en te onderhouden, zodat je de trucs tijdens een wedstrijd kan toepassen.

Wil jij ook graag trainen bij de Voetbalacademie Joure, schrijf je dan via de volgende link: https://vajoure.nl/trainingsschema-voorjaar-2022/ย 

ย ย 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven